top of page

Bereikbaarheid en locatie

De Bruijn Psychologie is geopend op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00u.-17.00u. Op die dagen is de praktijk ook telefonisch bereikbaar op 06 15 96 37 66. Doordat ik vaak in gesprek ben met cliënten kan ik vaak niet meteen de telefoon opnemen. Wanneer je een voicemail bericht inspreekt, bel ik je zo spoedig mogelijk terug. 

Crisis

In geval van een crisis dien je contact op te nemen met de huisarts, of buiten kantoortijden met de huisartsenpost.  

Afspraak verzetten/annuleren en no-show

Het kan altijd voorkomen dat je een afspraak wil afzeggen of verzetten. Hiervoor geldt dat je dit minimaal 24 uur van tevoren dient aan te geven via e-mail of telefoon (whatsapp bericht of voicemail inspreken). Op die manier kan ik nog een andere cliënt inplannen.

Afspraken die te laat worden afgezegd worden in rekening gebracht (à 55 euro). Ook wanneer je niet op je afspraak verschijnt zonder opgaaf van reden wordt dit als no-show in rekening gebracht. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

Vakantie

Op mijn website zal ik publiceren wanneer de praktijk gesloten is vanwege vakantie.

Wanneer je reeds in behandeling bent in de praktijk, zal ik vooraf met je communiceren waar je terecht kunt tijdens mijn vakantie. 

Locatie

De praktijk bevindt zich binnenin praktijk Dynamik aan de St. Josephstraat 1. De ingang bevindt zich om de hoek, aan de Oranjesingel 11. Je kan daar zonder aan te bellen naar binnen gaan en plaatsnemen in de wachtkamer. Ik kom je daar ophalen. Nabij de ingang zijn er voldoende betaalde parkeermogelijkheden.

De praktijk bevindt zich op de 1e etage, er is geen lift aanwezig.

c4d8dc3f-0140-4e37-afb5-9a9f6036f55e.JPG
bottom of page