top of page

Aanmelding

Wanneer je je telefonisch, per mail of via een bericht via de site hebt aangemeld, neem ik zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op om te horen wat je hulpvraag is en wat je verwachtingen voor behandeling zijn. Samen bespreken we dan wat ik voor je kan betekenen en plannen we een intake afspraak. Om voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking te komen is een verwijsbrief nodig van je huisarts. 

Intake 

Tijdens de intake (+/- 60 min) kunnen we nader kennismaken en zal er besproken worden waar je momenteel tegenaan loopt en wat je hoopt te bereiken met een behandeling bij de praktijk. We stellen samen doelen op waar we aan gaan werken en ik zal je uitleg geven over de behandelmethoden die het beste bij jou aansluiten. Belangrijk tijdens de intake is natuurlijk ook dat je gaat voelen of je een klik met me ervaart. Na de intake zal ik een schriftelijk behandelplan voor je opstellen dat we de volgende sessie samen zullen bespreken. 

Soms is de emotionele problematiek zodanig dat er meer nodig is dan begeleiding vanuit deze praktijk. Ik zal dit dan openlijk met je bespreken en zorgen voor een passende verwijzing naar een andere hulpverlener, arts of instantie. De praktijk biedt geen acute psychiatrische zorg. Bij crisissituaties wordt geadviseerd onmiddellijk contact op te nemen met de huisarts of de huisartsenpost.

Behandeling

Er is geen wachttijd tussen de intake en behandeling en we kunnen dus na de intake meteen van start gaan! Een behandelsessie zal 45 minuten duren en de frequentie van sessies zal 1x per 2 weken zijn. Vanuit de Basis GGz worden kortdurende behandeltrajecten geboden

2edd2baf-ee1b-45ce-af97-eb009fe82d3d.JPG
My Approach
bottom of page