top of page

Maatregelen omtrent Covid-19 (update d.d. 30-11-2021):

De Bruijn Psychologie volgt nauwlettend de maatregelen en adviezen van het RIVM.

Met de huidige maatregelen kan psychologische zorg wel face to face plaatsvinden conform de richtlijnen vanuit het RIVM en de beroepsvereniging LVVP. Mocht je het zelf niet prettig vinden om op locatie af te spreken, dan kunnen we via beveiligd beeldbellen de sessie laten doorgaan. Verder gelden de volgende maatregelen:

- Gesprekken kunnen op de praktijk face-to-face plaatsvinden wanneer je GEEN koorts hebt, benauwd bent of hoest of neusverkoudheid hebt. Of wanneer je een huisgenoot met koorts/benauwdheid/covid infectie hebt.

- Mocht je verkouden zijn / klachten hebben laat dit dan z.s.m. weten, dan kunnen we de afspraak door laten gaan middels beveiligd beeldbellen.

 Bij plotselinge klachten en afzegging binnen 24 uur zal ik je tijdelijk geen kosten in rekening brengen.

- We houden 1.5m afstand van elkaar en we schudden geen handen.

- Bij binnenkomst vraag ik je om je handen te desinfecteren. 

- Ik open en sluit de deur voor je dus je hoeft niets aan te raken.

- Koffie en thee worden in papieren wegwerp bekers geschonken.

- Ik plan extra tijd in tussen sessies, zodat ik na iedere sessie de ruimte goed kan ventileren. Daarnaast neem ik na iedere sessie oppervlakten af met desinfectie gel.

- Vind je het zelf niet prettig om op de praktijk af te spreken, dan bestaat altijd de mogelijkheid om de behandeling via beeldbellen vorm te geven. 

- Houd je telefoon en mail in de gaten vóór een afspraak want ook ik meld me af bij verkoudheid. Beeldbellen kan dan natuurlijk wel tenzij ik echt ziek ben.

- Neem gerust contact op bij vragen of twijfels.

bottom of page